Z postopkom blanširanja se mandljem odstrani “koža”. Blanširanje je postopek pri katerem nekaj hitro prekuhamo ali prelijemo z vrelo vodo. Tako dobimo bele mandlje, ki so zelo pogosta sestavina pri peki raznih sladic in ostalih receptih. Seveda pa iz njih lahko naredimo tudi mandljev namaz, ki je bele barve.
Navodilo za uporaboUpoštevajte navodila, ki jih dobite pri prodajalcu.
Rok uporabe8 mesecev
Pogoji hranjenjaIzdelek hraniti v suhem in hladnem prostoru in zaščiteno pred sončno svetlobo
PorekloZDA, Avstralija, Italija, Španija
AlergeniMANDLJI
SestavineMANDLJI
Alergeni v sledovihARAŠIDI, SEZAM, OSTALI OREŠKI
AlergeniMANDLJI
Dostava
Dostavo izvajamo v sodelovanju z DPD Slovenija in Pošta Slovenija, vendar si trgovec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito. Rok dobave izdelkov, ki so na zalogi, je praviloma od 1-3 delovnih dni za dostavne naslove v Sloveniji, razen če dostavne služba na posamezni dostavni naslov dostavlja pozneje.
V večini primerov odpremimo najkasneje v roku 1 delovnega dne. Ob sobotah, nedeljah in praznikih ni dostav. V kolikor potrebujete za vikend priporočamo oddajo naročila do četrtka zjutraj
Cena dostave znaša 3,90€, za nakup nad 50€ pa je dostava brezplačna. Preberi več
30-dnevna BREZPLAČNA možnost vračila izdelkov.
BREZPLAČNA dostava vaših izdelkov nad 50€
Možnost plačila po povzetju ali plačilo s kartico.
Oluščena pistacija je priljubljen prigrizek, ki izvira iz plodov drevesa pistacije (Pistacia vera). Pridobljena je s procesom odstranjevanja trde lupine ali luščenja, ki obdaja jedro ploda. Užitno jedrce pistacije je značilne zeleno-viola barve in ima svojstven sladek, oreškast okus.
Z postopkom blanširanja se mandljem odstrani “koža”. Blanširanje je postopek pri katerem nekaj hitro prekuhamo ali prelijemo z vrelo vodo. Tako dobimo bele mandlje, ki so zelo pogosta sestavina pri peki raznih sladic in ostalih receptih. Seveda pa iz njih lahko naredimo tudi mandljev namaz, ki je bele barve.
Kokosovo moko pridobivajo iz sušene sredice kokosovega oreha, ki mu s stiskanjem odvzamejo nekaj maščobe in ga nato fino zmeljejo. Ker je kokosova moka naravno sladkega okusa, lahko po želji zmanjšate količino dodanega sladkorja. Primerna je za peko, uporabite jo lahko v kosmičih, smutijih in jogurtu. Pri peki lahko nadomestite običajno moko s ca. 25 % kokosove moke.
Oluščena pistacija je priljubljen prigrizek, ki izvira iz plodov drevesa pistacije (Pistacia vera). Pridobljena je s procesom odstranjevanja trde lupine ali luščenja, ki obdaja jedro ploda. Užitno jedrce pistacije je značilne zeleno-viola barve in ima svojstven sladek, oreškast okus.
Z postopkom blanširanja se mandljem odstrani “koža”. Blanširanje je postopek pri katerem nekaj hitro prekuhamo ali prelijemo z vrelo vodo. Tako dobimo bele mandlje, ki so zelo pogosta sestavina pri peki raznih sladic in ostalih receptih. Seveda pa iz njih lahko naredimo tudi mandljev namaz, ki je bele barve.
Kokosovo moko pridobivajo iz sušene sredice kokosovega oreha, ki mu s stiskanjem odvzamejo nekaj maščobe in ga nato fino zmeljejo. Ker je kokosova moka naravno sladkega okusa, lahko po želji zmanjšate količino dodanega sladkorja. Primerna je za peko, uporabite jo lahko v kosmičih, smutijih in jogurtu. Pri peki lahko nadomestite običajno moko s ca. 25 % kokosove moke.
Oluščena pistacija je priljubljen prigrizek, ki izvira iz plodov drevesa pistacije (Pistacia vera). Pridobljena je s procesom odstranjevanja trde lupine ali luščenja, ki obdaja jedro ploda. Užitno jedrce pistacije je značilne zeleno-viola barve in ima svojstven sladek, oreškast okus.
Z postopkom blanširanja se mandljem odstrani “koža”. Blanširanje je postopek pri katerem nekaj hitro prekuhamo ali prelijemo z vrelo vodo. Tako dobimo bele mandlje, ki so zelo pogosta sestavina pri peki raznih sladic in ostalih receptih. Seveda pa iz njih lahko naredimo tudi mandljev namaz, ki je bele barve.
Kokosovo moko pridobivajo iz sušene sredice kokosovega oreha, ki mu s stiskanjem odvzamejo nekaj maščobe in ga nato fino zmeljejo. Ker je kokosova moka naravno sladkega okusa, lahko po želji zmanjšate količino dodanega sladkorja. Primerna je za peko, uporabite jo lahko v kosmičih, smutijih in jogurtu. Pri peki lahko nadomestite običajno moko s ca. 25 % kokosove moke.