Modeli za peko v čistem naravnem celuloznem papirju visoke gostote, odpornem do temperature 200 °C. Uporabljajo se predvsem za izdelavo klasičnih božičnih panettonov ali briošev.
Dostavo izvajamo v sodelovanju z DPD Slovenija in Pošta Slovenija, vendar si trgovec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito. Rok dobave izdelkov, ki so na zalogi, je praviloma od 1-3 delovnih dni za dostavne naslove v Sloveniji, razen če dostavne služba na posamezni dostavni naslov dostavlja pozneje.
V večini primerov odpremimo najkasneje v roku 1 delovnega dne. Ob sobotah, nedeljah in praznikih ni dostav. V kolikor potrebujete za vikend priporočamo oddajo naročila do četrtka zjutraj
Cena dostave znaša 3,90€, za nakup nad 50€ pa je dostava brezplačna. Preberi več
30-dnevna BREZPLAČNA možnost vračila izdelkov.
BREZPLAČNA dostava vaših izdelkov nad 50€
Možnost plačila po povzetju ali plačilo s kartico.
Modeli za peko v čistem naravnem celuloznem papirju visoke gostote, odpornem do temperature 200 °C. Uporabljajo se predvsem za izdelavo klasičnih božičnih panettonov ali briošev.
Modeli za peko v čistem naravnem celuloznem papirju visoke gostote, odpornem do temperature 200 °C. Uporabljajo se predvsem za izdelavo klasičnih božičnih panettonov ali briošev.
Modeli za peko v čistem naravnem celuloznem papirju visoke gostote, odpornem do temperature 200 °C. Uporabljajo se predvsem za izdelavo klasičnih božičnih panettonov ali briošev.
Modeli za peko v čistem naravnem celuloznem papirju visoke gostote, odpornem do temperature 200 °C. Uporabljajo se predvsem za izdelavo klasičnih božičnih panettonov ali briošev.
Modeli za peko v čistem naravnem celuloznem papirju visoke gostote, odpornem do temperature 200 °C. Uporabljajo se predvsem za izdelavo klasičnih božičnih panettonov ali briošev.
Modeli za peko v čistem naravnem celuloznem papirju visoke gostote, odpornem do temperature 200 °C. Uporabljajo se predvsem za izdelavo klasičnih božičnih panettonov ali briošev.
Modeli za peko v čistem naravnem celuloznem papirju visoke gostote, odpornem do temperature 200 °C. Uporabljajo se predvsem za izdelavo klasičnih božičnih panettonov ali briošev.
Modeli za peko v čistem naravnem celuloznem papirju visoke gostote, odpornem do temperature 200 °C. Uporabljajo se predvsem za izdelavo klasičnih božičnih panettonov ali briošev.